TESTER BATERIE & SYSTEM T125 TELWIN

65,28 €
Include TVA

Tester care permite nu numai controlul starii de incarcare a unei baterii (6 / 12V), dar, de asemenea, verifică functionarea corectă a sistemului de pornire (12V), capacitatea de pornire a bateriei - CCA - (6 / 12V) si a sistemul de inarcare(alternator) al vehiculului  (12V) .

Cantitate
Add to wishlist

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Guarantee safe & secure checkout

Tester care permite nu numai controlul starii deincarcare a unei baterii (6 / 12V), dar, de asemenea, verifică functionarea corectă a sistemului de pornire (12V), capacitatea de pornire a bateriei - CCA - (6 / 12V) si a sistemul de inarcare(alternator) al vehiculului  (12V) . La Îindemana si usor de utilizat, permite functionarea  cu baterii (umed, GEL, AGM, PbcA) la 12V, fara deconectarea ei de la vehicul, făcând operatiunea  de testare usoara.

Tester baterie Telwin

802780

3 alte produse in aceeasi categorie:

Apreciem confidențialitatea dvs.

Cookie-uri și alte tehnologii de urmărire sunt pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Putem prelucra date cu caracter personal, cum ar fi adresa dvs. IP și datele de navigare, pentru publicitate și conținut personalizat, publicitate și măsurarea conținutului, cercetarea audienței și dezvoltarea serviciilor.