ROBOT PORNIRE PORTABIL START PLUS 4824 12-24V

632,75 €
Include TVA

Prevazut  cu baterii de pornire potrivit pentru  pornire de: camioane 24V, camionete, tractoare si 12V  pornire de autoturisme, autoutilitare, barci, surse de alimentare, etc. Ieșirea de  12V este o sursă de energie pentru utilizarea în situații de urgență; atunci când este conectat la priza de  bricheta  menține tensiunea pe toate circuitele în timpul schimbării bateriei (12V).

Cantitate
Add to wishlist

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Guarantee safe & secure checkout

Prevazut  cu baterii de pornire potrivit pentru  pornire de: camioane 24V, camionete, tractoare si 12V  pornire de autoturisme, autoutilitare, barci, surse de alimentare, etc. Ieșirea de  12V este o sursă de energie pentru utilizarea în situații de urgență; atunci când este conectat la priza de  bricheta  menține tensiunea pe toate circuitele în timpul schimbării bateriei (12V). Nu deterioraza componentele electronice ale vehiculului și permite un număr mare de operațiuni. Start Plus poate fi reîncărcat cu ajutorul încărcătorului T-charge 12 inclus în pachet (pentru protejarea bateriei, încărcați timp de 12 ore înainte de utilizare, încărcați din nou după fiecare utilizare și la fiecare 3 luni, în orice caz). Complet echipat  cu cabluri pozitiv-negativ, cu cleme.

15 alte produse in aceeasi categorie:

Apreciem confidențialitatea dvs.

Cookie-uri și alte tehnologii de urmărire sunt pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Putem prelucra date cu caracter personal, cum ar fi adresa dvs. IP și datele de navigare, pentru publicitate și conținut personalizat, publicitate și măsurarea conținutului, cercetarea audienței și dezvoltarea serviciilor.