• Numai online
  • La reducere!
  • -0,1%
    REDRESOR T-CHARGE 20 BOOST 12/24V

REDRESOR T-CHARGE 20 BOOST 12/24V

92,32 €
92,23 € Salveaza 0,1%
Include TVA

Redresor auto inteligent monofazat prevazut cu control electronic al curentului de incarcare, intrerupere automata a incarcarii bateriei atunci cand acesta este plina si repornirea incarcarii atunci cand se goleste bateria daca redresorul a fost lasat conectat. PULSE-TRONIC este un sistem inovator de incarcare, o dezvoltare a tehnologiei actuale Tronic care a fost deja implementat

Cantitate
Add to wishlist

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Guarantee safe & secure checkout

Redresor auto inteligent monofazat prevazut cu control electronic al curentului de incarcare, intrerupere automata a incarcarii bateriei atunci cand acesta este plina si repornirea incarcarii atunci cand se goleste bateria daca redresorul a fost lasat conectat. PULSE-TRONIC este un sistem inovator de incarcare, o dezvoltare a tehnologiei actuale Tronic care a fost deja implementat , în special, la noul T-CHARGE, STARTRONIC şi încărcătoarele de baterii electronice DIGISTART . Aceasta permite optimizarea procesului de încărcare pentru acumulatorii auto si motociclete şi, în acelaşi timp, protejează componentele electronice ale acestora. Această tehnologie garantează îmbunătăţiri semnificative în performanţa pe termen lung a tuturor tipurilor de baterii.

Caracteristici tehniceCod Unic T-CHARGE 20 BOOST
Producator TELWIN
Curent maxim de incarcare 8 A (12V) / 4 A (24 V)
Tensiune iesire 12 V / 24 V
Dimensiuni (Lxlxh) 300x95x55 mm
Trepte de reglaj 3
Putere absorbita 110 W
Tensiunea alimentare 230 V
Greutate in Kg 1.4000
Kit Livrare -Redresor
-3 cabluri de incarcare

807563

9 alte produse in aceeasi categorie:

Apreciem confidențialitatea dvs.

Cookie-uri și alte tehnologii de urmărire sunt pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Putem prelucra date cu caracter personal, cum ar fi adresa dvs. IP și datele de navigare, pentru publicitate și conținut personalizat, publicitate și măsurarea conținutului, cercetarea audienței și dezvoltarea serviciilor.