Produse noi

Manusa sudor TIG 10-1007

10-1007

New product

Manusi sudor TIG WIG

PENTRU SUDURĂ DE PRECIZIE UNDE ESTE NECESAR SIMŢ FOARTE BUN AL DEGETELOR !!
Croiul mănuşilor Weldas de sudură TIG oferă mularea perfectă pe mână iar materialele folosite sunt tratate special pentru a oferi flexibilitate

More details

10,44€

More info

Manusi sudor TIG WIG

PENTRU SUDURĂ DE PRECIZIE UNDE ESTE NECESAR SIMŢ FOARTE BUN AL DEGETELOR !!
Croiul mănuşilor Weldas de sudură TIG oferă mularea perfectă pe mână iar materialele folosite sunt tratate special pentru a oferi flexibilitate. Aceste mănuşi TIG sunt cusute cu KEVLAR® pentru a avea cusături mai puternice şi rezistente la flacără. Unele dintre ele au întărituri la degetul mare pentru o durabilitate mai mare. Mănuşile Weldas pentru sudură TIG gloves au 35 cm lungime. Această manşetă mai lungă oferă protecţie pentru încheietură si antebraţ împotriva căldurii în timp ce acestea sunt în contact cu piesa sudată asigurând în acelaşi timp precizia necesară.
Mănuşile Weldas pentru sudură TIG (10-1003, 10-1005, 10-1009) au cusătura ascunsă la degetul arătător. Acest lucru asigură un control mai bun al sărmei de diametru mic ce trebuie manipulată si o manevrabilitate ridicată pentru pistoletul de sudare TIG. Acest design micşorează uzura cusăturii.
Mănuşă cu palma din piele de capră şi partea dorsală şi manşeta din şpalt de vită

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul MetconInstal.ro pe ShopMania