Aparat de sudura TIG 320 AC / DC Pulse InWelding

2.177,70 €
Include TVA
Invertor sudura TIG 320 DC Pulse InWelding cu afișaj digital este proiectat pentru sudarea TIG și MMA. Ciclograma intuitivă de pe panoul de control al mașinii vă permite să setați valorile tuturor parametrilor necesari, cum ar fi timpul purjării inițiale a gazului, timpul de creștere a curentului, valoarea nominală a curentului etc.

Cantitate
Add to wishlist

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Guarantee safe & secure checkout

Invertor sudura TIG 320 AC/DC Pulse InWelding cu afișaj digital este proiectat pentru sudarea TIG și MMA. Ciclograma intuitivă de pe panoul de control al mașinii vă permite să setați valorile tuturor parametrilor necesari, cum ar fi timpul purjării inițiale a gazului, timpul de creștere a curentului, valoarea nominală a curentului etc.

Invertorul are capacitate de sudare pulsată TIG, care este excelentă pentru sudarea de înaltă calitate a pieselor subțiri, fără deformare termică. Lățimea pulsului și frecvența sunt setate separat pe panoul de control înainte de sudare.

Funcția de balans a polarității pentru sudarea TIG AC realizează un efect excelent de curățare / penetrare la sudarea aluminiului. Alegerea tipului de undă pentru sudarea TIG AC: dreptunghiulara are caracteristici dinamice ridicate și este universală, sinusoidală este ideală pentru sudarea grosimilor medii, iar triunghiulară este excelentă pentru sudarea grosimilor mici, deoarece oferă o intrare redusă de căldură în material și vă permite să reduceți deformarea acestuia
Curent maxim de sudare 320 A la 60%. Tensiunea in gol de 70 de volți și funcția încorporată la pornire la cald (MMA), asigură o aprindere ușoară pentru toate tipurile de electrozi de sudare. Funcțiile încorporate Arc Force (MMA), Antisticking (MMA) facilitează procesul de sudare și reduc probabilitatea de defectein cordonul de sudura.

Afișajul digital vă permite să setați cu exactitate curentul de sudare și să îl controlați în timpul sudării.

Sudarea cu electrozi de wolfram TIG DC a metalelor. 2 moduri de inițiere a arcului pentru sudarea TIG: aprindere fără contact HF TIG DC și aprindere contact ușor cu funcție Lift TIG DC. Există posibilitatea de a alege între funcționarea în doi timpi și patru timpi a pistoletului de sudare TIG.

Are posibilitatea de conectare a unei pedale pentru comanda la distanta .

Carcasa invertorului și componentele sale interne de sudură au un înveliș de înaltă calitate care protejează împotriva umidității, coroziunii si prafului.

Modul de sudare prin PULS reduce aportul de căldură în metalul de bază, ceea ce reduce deformările de sudare și probabilitatea de ardere și, de asemenea, permite sudarea metalelor subțiri la curenți mici. Amorsare HF de înaltă frecvență vă permite să aprindeți arcul fără a atinge produsul, ceea ce elimină intrarea de tungsten în cordonul de sudura.

 

Controlat de microprocessor - face mai ușor controlul parametrilor procesului de sudare și efectuarea unei ajustări mai fine. Sudarea în curent alternativ cu ajustarea balansului asigură un efect de curățare excelent pentru sudarea in aluminiu.

 

 Kit livrare: PistoletTIG 4m, cablu de sudare MMA 35mm2 3m, cablu de masa cu 3m , furtun de alimentare cu gaz

Caracteristici tehnice

 Model
 Digital TIG-320 AC/DC Pulse
Tensiunea de alimentare
 380V±15%
Puere nominala
 9.5KVA(TIG) / 12KVA(MMA)
 Gama de curent
 10-320A
Durata activa
 60% @ 320A
Tensiune mers in gol
 50
 Up Slope/Down Slope Time(S)
 0-10
 Pre/Post Flow(S)
 0-2/ 0-10
 Pulse Fre.(HZ)
 0.5-200
 Pulse width range(%)
 5-95
 AC Fre.(HZ)
 50-250
Clasa de protectie
 IP23
 Dimensiuni(mm)
 550x240x445
Greutate 
 25.5kg
TIG320ACDCPulseInWelding

16 alte produse in aceeasi categorie:

Apreciem confidențialitatea dvs.

Cookie-uri și alte tehnologii de urmărire sunt pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Putem prelucra date cu caracter personal, cum ar fi adresa dvs. IP și datele de navigare, pentru publicitate și conținut personalizat, publicitate și măsurarea conținutului, cercetarea audienței și dezvoltarea serviciilor.