Produse noi

INVERPULSE 60.40 WAVE AQUA - Aparat de sudura multiproces Telwin

816179

New product

INVERPULSE 60.40 WAVE AQUA

Controlat de microprocesor, MIG-MAG / FLUX / BRAZING / MMA / TIG DC-Lift invertor multiproces avand sistemul de antrenare al sarmei cu 4 role.
Sistemul de operare WAVE face operațiuni de sudare: personalizabile pentru a se potrivi cerințelor specifice clienților; putand urmari si analiza, prin salvarea datelor prin USB, datorită reglării SYNERGICE a parametrilor.

More details

6 422,31€

More info

INVERPULSE 60.40 WAVE AQUA

Controlat de microprocesor, MIG-MAG / FLUX / BRAZING / MMA / TIG DC-Lift invertor multiproces avand sistemul de antrenare al sarmei cu 4 role.
Sistemul de operare WAVE face operațiuni de sudare: personalizabile pentru a se potrivi cerințelor specifice clienților; putand urmari si analiza, prin salvarea datelor prin USB; simplificat, datorită reglării SYNERGICE a parametrilor.
Face posibila sudarea pe diferite materiale (oțel, oțel inoxidabil, aluminiu), materiale brasate (tablă galvanizata și zincată) în impuls și dublu impuls și cu arcuri de sudare avansate (ROOT-MIG, ATC, DEEP MIG (PULSE) și POP), AB PULSE, AB POP).
Complet cu dispozitiv VRD.
Furnizat cu diverse programe de sudare stocate, avand posibilitatea să stocați, să urmăriți și să exportați mai multe programe personalizate.

Inteligenta :Wave (Welding Advanced Visual Environment) este tehnologia Telwin care face comunicarea între operator și aparat mai directă și imediată, simplificând interacțiunea și asigurând o personalizare totală a mediului de lucru. Ecranul grafic color TFT vă ghidează pas cu pas pentru o configurare rapidă și ușoară.

EFICIENȚĂ: Răspuns la provocările din fiecare zi. Wave OS este soluția perfectă pentru a răspunde cerințelor cotidiene de competitivitate și productivitate. În prezent, calitatea și repetabilitatea sunt cerințe fundamentale și esențiale. Răspunsul la astfel de provocări începe cu sistemul de operare Wave.


Complet cu :pistolet MIG-MAG racit cu lichid, clema de masa și unitate de răcire a apei.

Caracteristici tehnice:

Alimentare : Trifazat 400V
Frecventa nominala : 50 / 60 Hz
Interval curent : 20 - 500 A
Curent la 60% : 400 A
Curent maxim : 500 A - 30%
Tensiunea in gol : 85 V
Factor de putere (cos phi) : 0,9
Dimensiune electrozi : 1,6 - 8 mm
Diametru sarma sudura otel : 0,6 - 2,4 mm
Diametru sarma sudura inox : 0,8 - 2,4 mm
Diametru sarma sudura aluminiu : 0,8 - 1,6 mm
Diametru sarma flux incarcare : 0,8 - 2,4 mm
Diametru sarma brazare : 0,8 - 1,2 mm
Grad de protectie : IP23
Dimensiuni mm (L x l x H) : 1030 x 510 x 1450 mm
Greutate : 100 Kg

28 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul MetconInstal.ro pe ShopMania